DESIGNED BY JOOMLA2YOU

Elérhetőségeink

Ügyfélfogadás

Jegyzőkönyvek

Hírek

Virágos Magyarország - Virágos Rábapordány

 

A ,,Virágos Magyarországért 2016" elnevezésű környezetszépítő verseny szakmai zsürije döntése alapján Rábapordány település polgármesteri hivatala 1 db Husqvarna 525rx motoros fűkaszát nyert.

A fődíjat idén Kaposvárnak és Tihanynak ítélték oda, így a somogyi megyeszékhely és a Veszprém megyei község képviselheti Magyarországot az Európai Virágos Városok és Falvak Versenyén – közölte az MTI.

Mint írják, a 2016-ban benevezett 285 település közül Kaposvár az ötvenezer lakos feletti, Tihany a kétezer feletti kategóriában is nyert, a bírálók az ötvenezer lakos alatti települések között Jászfényszaru, a kétezer alattiaknál Telkibánya, a budapesti kerületek közül a XVIII. kerület eredményeit értékelték a legtöbbre. Gyula mellett turisztikai különdíjban részesült Balatongyörök, az Év Legvirágosabb Étterme díjat pedig a székesfehérvári Diófa étterem kapta meg.

Az európai versenyen a magyarországi indulók eddig 9 arany-, 25 ezüst- és 10 bronzérmet szereztek, további 10 települést pedig Európa-díjjal jutalmaztak.

 

Óriási megtiszteltetés az Önkormányzatnak, valamint Rábapordány település lakosságának is. Köszönjük szépen.

Köszöntő

Szeretettel köszöntöm honlapunkon!

Visy László polgármester