DESIGNED BY JOOMLA2YOU

Elérhetőségeink

Ügyfélfogadás

Jegyzőkönyvek

Továbbra is háziorvost keres a Rábapordány - Dör háziorvosi körzet

Rábapordány Község Önkormányzata pályázatot hirdet a területi ellátási kötelezettséggel működő, az egészségügyi alapellátás körzeteinek megállapításáról szóló 12/2019. (VII.03.) önkormányzati rendelet 1. számú mellékletében meghatározott Rábapordány - Dör háziorvosi körzetben, vállalkozási formában, öt évre szóló feladat-ellátási szerződés (amely meghosszabbítható) keretében a felnőtt háziorvosi feladatok ellátásra.

 

Részletes Pályázati felhívás!

 

 

 

Szenteste Rábapordányban

Az esti szentmisét követően Visy László polgármester köszöntötte a rábapordányiakat. Mint mondta, hogy a karácsony számunkra annak az örömnek a napja, amely megadja, hogy együtt lehetünk azokkal, akiket szeretünk. Ünnepi köszöntője után a gyerekek betlehemi pásztorjátékot mutatták be. Majd a civil szervezetek által készített forralt borral, meleg teával és mézeskaláccsal láttuk vendégül a falu lakosságát. Adjon az Úristen boldog, áldott karácsonyt és szeretetben gazdag új esztendőt.

További képek ITT tekinthetők meg!

Ügyfélfogadás az ünnepek alatt

Rábapordány Község Önkormányzata tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy

2019. december 24. napjától – 2019. december 31. napjáig igazgatási szünet lesz, melynek ideje alatt az Önkormányzati Hivatal zárva tart, az ügyfélfogadás szünetel.

 

Halaszthatatlan ügyekben keressék bizalommal Visy László polgármestert a 0630/488-3528-as telefonszámon.

 

Halaszthatatlan Anyakönyvi ügyekben, Tóth Ferencné anyakönyvvezetőt hívják a 0630/219-6875-es telefonszámon.

 

Az igazgatási szünet előtti utolsó ügyfélfogadási nap 2019. december 23. (hétfő), az igazgatási szünet utáni első ügyfélfogadási nap 2020. január 2. (csütörtök).

Falukarácsonyt tartottunk Rábapordányban

Falukarácsonyi ünnepséget tartottunk Rábapordányban. A falukarácsony lehetőséget adott arra, hogy a karácsony előtti készülődés sebes áradatában egy kicsit megállítva az időt egymásra és a közelgő ünnepre fókuszáljunk. A műsor első fellépői a település óvodásai voltak, akik most is mosolyt csaltak az arcokra. Ezt követően a Holle anyó Színház tanulságos előadásával folytatódott ünnepi műsorunk. Őket az általános iskola alsó tagozatos tanulói követtek. A Rábapordányi Kéknefelejcs Nyugdíjas Klub ünnepi hangulatát a Barangoló Együttes karácsonyi dalai folytatták. A Rábapordányi Nótakör karácsonyi énekekkel teremtettek karácsonyi hangulatot a rábapordányiak nagy örömére. Az estét Venczel - Kovács Zoltán és Nagy Gréta, a Győri Nemzeti Színház művészeinek ünnepi, majd vidám, szívet melengető műsorával zárult. Ezt követően a felállított sátor alatt meleg teát, forralt bort kortyolgatva, finom falatok mellett beszélgettek az ünneplők.

További képek ITT tekinthetők meg!

Köszöntő

Szeretettel köszöntöm honlapunkon!

Visy László polgármester