DESIGNED BY JOOMLA2YOU

Elérhetőségeink

Ügyfélfogadás

Jegyzőkönyvek

Községi Sportkör Rábapordány - TAO pályázat

Községi Sportkör Rábapordány

 

  • 2019/2020-as sportfejlesztési programunk valamint,
  • A pályázati jóváhagyó határozatot a 2019/2020-as évre itt olvasható:

link

TAO - elfogadott program és a jóváhagyó határozat

Babaköszöntő program Rábapordányban 2020. január 1-jétől

BABAKÖSZÖNTŐ PROGRAM 2020. JANUÁR 1-JÉTŐL RÁBAPORDÁNYBAN!

Az Önkormányzat természetbeni támogatásként BABAKELENGYE - CSOMAGGAL támogatja a fiatal családot, a csomag bodykat, kistakarót, babaápolási szereket és egyéb hasznos apróságokat tartalmaz. A kelengye csomagot a védőnő juttatja el a családoknak. A támogatást a gyermek születését követően 120 napon belül lehet igényelni. A babakelengye mellett SZÜLETÉSI TÁMOGATÁS, egyszeri 30.000,- Ft is kérhető az önkormányzattól. (A születési támogatás korábban is igénybe vehető volt településünkön.)

2020. évtől elindítjuk a ,,MINDEN SZÜLETENDŐ GYERMEKNEK ÜLTESSÜNK EGY FÁT" mozgalmat. Rábapordányban szeretnénk, ha a faültetési akció elérné, hogy a felnövendő nemzedék érzelmileg is kötődjön a fához és Rábapordányhoz. Fontos cél, hogy a gyermekek nemzettudata, szülőhelyük megbecsülése, szeretete erősödjön. Tavasszal és ősszel kerül sor a fák telepítésére. A fa ültetésénél kis tábla kerül elhelyezésre a baba nevével.

A megszületett gyermekek tiszteletére immáron harmadik éve GÓLYA kerül kihelyezésre az ingatlan elé, 2020. január 1-jétől BABAZÁSZLÓ is jelzi majd a legifjabb rábapordányi lakos megérkezését az Önkormányzati Hivatal épületén.

MFP - Megújul a Szolgálati lakás is Rábapordányban

Tisztelt Lakosság!

Örömmel tájékoztatom, hogy önkormányzatunk ismételten sikeres pályázatot nyújtott be az önkormányzati tulajonban álló orvosi rendelőhöz tartozó szolgálati lakás felújítására, a Magyar Falu Program - MFP-SZL/2019. kódszámú projekt pályázati dokumentációját a Bíráló Bizottság támogatásra érdemesnek ítélte, a felújításra 29.997.400,-Ft támogatási összeget biztosít.
A projekt célja a Rábapordány - Dör háziorvosi körzet üresen álló praxis vonzóvá tétele, a szolgálati lakás infrastrukturális, energetikai korszerűsítése.

A Magyar Falu Program keretében az Orvosi rendelő, valamint a hozzátartozó szolgálati lakás is megújul Rábapordányban.
A projekt 100 %-os hazai támogatással valósul meg.

Köszönjük Kormánybiztos Úr és a Magyar Kormány támogatását!

Falukarácsony Rábapordányban

Rábapordány Község Önkormányzata nagy tisztelettel és szeretettel meghívja Önt és kedves Családját községünk karácsonyi ünnepségére!
Az ünnepség során a megjelenteket Visy László polgármester köszönti, majd színvonalas programokkal várjuk a közelgő ünnepet!
Időpont: 2019. december 15. (vasárnap) 14 órától
Helyszín: fűtött sátor az Általános Iskola előtti téren

Mindenkit szeretettel vár Rábapordány Község Önkormányzata!

Köszöntő

Szeretettel köszöntöm honlapunkon!

Visy László polgármester