DESIGNED BY JOOMLA2YOU

Elérhetőségeink

Ügyfélfogadás

Jegyzőkönyvek

Szemétgyűjtést tartottak Rábapordányban

Rábapordány Község Önkormányzata 2019. április 13-án szombaton szemétgyűjtést szervezett a település 5 bekötő útja mentén. A változóan hideg időjárás ellenére az idei évben 25 aktív önkéntes gyűjtötte össze az utak mentén kidobott, kiszórt hulladékot.

A korábbi évek tapasztalataira támaszkodva hirdettük meg a szemétgyűjtést a szombati napra, számítva elsősorban a lakosság, az oktatási intézmények diákjai és a civil szervezetek részvételére.  Az akció keretében a szervezők által kiadott zsákba tehető szemetet lehetett gyűjteni, építési törmeléket, törött üvegeket, veszélyes hulladékot nem. Szombat délig összesen 25 zsáknyi szemét gyűlt össze, amelynek elszállításáról az Önkormányzat gondoskodik.
Rábapordány Község Önkormányzata köszönetet mond az egyesületek tagjainak és magánszemélyeknek, akik helyben is sikeressé tették az „Önkéntesen a tiszta Magyarországért!” akciót. Külön is köszönetet mondtak Tóth Feri bácsinak, Bogdán Ferinek, akik idén rendelkezésre álltak, hogy elhordják az összegyűjtött hulladékot a kijelölt helyre.

A szemétszedésben résztvevők:

- Rábapordányi Polgárőr Egyesület,

- Kéknfelejcs Nyugdíjas Klub, Rábapordány,

- Magyar Máltai Szeretetszolgálat helyi szervezete,

- Magyar Vöröskereszt helyi szervezete,

- Rábapordány Község Önkormányzatának dolgozói,

- általános iskolások,

- rábapordányi lakosok.

További képek ITT!

Köszöntő

Szeretettel köszöntöm honlapunkon!

Visy László polgármester