DESIGNED BY JOOMLA2YOU

Elérhetőségeink

Ügyfélfogadás

Jegyzőkönyvek

Hírek

50 éve kötöttek házasságot

E szép kerek évfordulót ünnepelte 2021. augusztus 14-én Tarcsay Lívia Margit és Visy Károly.
Sok évvel ezelőtt mondták ki a boldogító Igent és azóta is kapocsként fogja ez össze Őket. Összetartoznak… érzések, élmények, életesemények, dallamok, illatok, érintések, ünnepek, siker… De a pozitívumok mellett a megpróbáltatások, a mindennapi küzdelmek is összekovácsolták házaspárt.
Az engedelmes élet eredménye ez az erős pecsét lett az, mely együtt tartott két embert; erős, melyet a szerelem és szeretet sűrű szövedéke hozott létre és alkot máig is. Szövedéket, melyet az egymás mellett megélt napok gondosan lerakott szálai tartanak össze. Így lett az Önök életközössége családdá. És így lett az Önök élete egy test és egy lélek! Telve gazdag áldásokkal, fél évszázad megérlelt gyümölcseivel, szép és megszépült emlékek sorával, és a legfontosabbal, a szeretettel.
Rábapordányban hagyomány az 50. házassági évfordulójukat ünneplők köszöntése. Egy olyan hagyomány, amellyel településünk elismeri és megköszöni, hogy itt kötöttek házasságot és napjainkban is együtt élnek.
Rábapordány Község minden lakosa nevében szívből gratulálunk, jó egészséget és sok boldogságot, örömet kívánunk Karcsi bácsinak és Lívi néninek!

Köszöntő

Szeretettel köszöntöm honlapunkon!

Visy László polgármester