DESIGNED BY JOOMLA2YOU

Elérhetőségeink

Ügyfélfogadás

Jegyzőkönyvek

Civilek szervezetek

Rábapordányi Mini Bölcsőde

A Rábapordányi Mini Bölcsőde 2024. január 28-án nyitotta meg kapuit. Intézményünk célja, hogy biztonságos és szeretetteljes környezetet biztosítsunk a legkisebbek számára, ahol szakszerű nevelés és gondozás mellett fejlődhetnek és bontakozhatnak ki.

Küldetésünk

Bölcsődénk legfontosabb küldetése, hogy támogassuk a gyermekek harmonikus fejlődését. Kiemelt figyelmet fordítunk a gyermekek egyéni igényeire, készségeik fejlesztésére, valamint a szociális és érzelmi kompetenciák megerősítésére.

Szolgáltatásaink

  • Szakértői Gondozás és Nevelés: Szakképzett gondozóink és nevelőink a legmagasabb színvonalon látják el a gyermekek napi szükségleteit, biztosítva a kiegyensúlyozott és boldog gyermekkor alapjait.
  • Fejlesztő Programok: Rendszeres fejlesztő foglalkozásokkal, játékos tevékenységekkel és kreatív műhelymunkákkal segítjük a gyermekek motorikus, kognitív és szociális képességeinek kibontakoztatását.
  • Biztonságos Környezet: A gyermekek biztonságát és jóllétét szem előtt tartva modern, jól felszerelt játszótereket és belső tereket alakítottunk ki.
  • Egészséges Táplálkozás: Táplálkozási szakértők által összeállított, egészséges és változatos étrendet biztosítunk, figyelembe véve az esetleges ételallergiákat és különleges étrendi igényeket.

Nyitvatartás

Bölcsődénk hétfőtől péntekig, 7:00-tól 16:00-ig tart nyitva. Kérjük, hogy a pontos beiratkozási és látogatási időpontokkal kapcsolatban forduljanak hozzánk bizalommal!

Kapcsolat

Cím: Rábapordányi Mini Bölcsőde
Telefon:
Email: bolcsoderp @ gmail.com

Kérjük, látogassanak el hozzánk személyesen is, hogy betekintést nyerhessenek mindennapi életünkbe és találkozhassanak lelkes csapatunkkal!

Várjuk szeretettel a Rábapordányi Mini Bölcsőde közösségébe!

 

Köszöntő

Szeretettel köszöntöm honlapunkon!

Visy László polgármester