DESIGNED BY JOOMLA2YOU

Elérhetőségeink

Ügyfélfogadás

Jegyzőkönyvek

Hírek

Sikeres pályázat a Magyar Falu Programban - Megújul a Szolgálati lakás is

Tisztelt Lakosság!
Nagy örömmel szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Magyar Falu Program keretében benyújtott pályázatunk, mely az Önkormányzat tulajdonában lévő ingatlanok fejlesztését célozta meg, pozitív elbírálásban részesült. Ennek eredményeként összesen 34 950 000 forint támogatást nyertünk.
A támogatási összeg lehetővé teszi számunkra, hogy a település központjában található szolgálati lakás teljes körű felújítását megvalósítsuk. Ennek keretében az épület új tetőszerkezetet és ereszcsatornát kap, valamint teljes körű belső felújításra kerül sor, amely a nyílászárók cseréjét is magában foglalja.
Szeretnénk ezúton köszönetet mondani Magyarország Kormányának, valamint Gyopáros Alpár kormánybiztosnak és Rábapordány község országgyűlési képviselőjének, hogy támogatták és közbenjártak pályázatunk sikeres elbírálásában. Az ő segítségükkel lehetőségünk nyílt arra, hogy a település központjában található SZOLGÁLATI LAKÁS felújítását megvalósítsuk, ezáltal hozzájárulva közösségünk fejlődéséhez és infrastrukturális javulásához.
Köszönjük!
 
Rábapordány Község Önkormányzata
 
 

 

Köszöntő

Szeretettel köszöntöm honlapunkon!

Visy László polgármester