DESIGNED BY JOOMLA2YOU

Elérhetőségeink

Ügyfélfogadás

Jegyzőkönyvek

Hírek

Ballagóinknak

Kedves Ballagó Diákok!

Életük egy szakaszának végéhez értek. A ballagás megható perceiben ünnepelnek és számot vetnek. Örülnek és meghatódnak mert elérkeztek a nagy megmérettetés kapujához. Hamarosan számot adnak tudásukról az érettségi vagy a szakmunkás vizsgákon.
Az idáig vezető úton elkísérte Önöket szüleik, nagyszüleik, pedagógusaik gondoskodó szeretete, biztatása. Kérem, ne feledjenek köszönetet mondani mindezért!
A mai napon Önök, elindulnak a felnőttek világába. Erre készültek régóta. Felnőttnek lenni jó, gondolják, mert önállósággal jár, függetlenséget ad. Ugyanakkor nehéz is, mert a szabadság felelősséget is jelent. Kellenek a kapaszkodók, hogy megtalálják a jó irányt.
Már tudják, hogy méltó emberi életet csak tisztességes, szép kapcsolatokban érdemes élni, olyan közösségben, amely biztonságot ad és kiteljesít.
Most elérkeztek középiskolai tanulmányaik végéhez. A vég a kezdetnek ösvénye. Menjenek, és kezdjenek az újhoz! Legyenek erősek, szerezzenek tapasztalatot! Ne felejtsék, hogy mindez csak akkor ér valamit, ha ezt nem magunknak tartják meg, hanem gazdagítják vele az Önökre bízottakat! Ne feledjék, csak az teljesedhet ki, aki tartozik valahová.
Középiskolájukban, szakiskolájukban, tisztelt Ballagók, minden adva volt ahhoz, hogy életművükhöz tanáraik segítségével olyan izgalmas bevezetést írjanak, ami színes, izgalmas folytatást ígér.
Ahogyan a világra néznek, úgy néz az vissza Önökre! Kívánom, hogy mindig tiszta, emeltfővel, múltjára büszke, jövőjében megalapozott reményt látó arc nézzen vissza valamennyiükre!
A most ballagó diákok közül sokan töltöttek közösségi szolgálatot, szakmai gyakorlatot Önkormányzatunknál! Köszönettel tartozunk érte, hiszen az itt eltöltött idő alatt 42 évnyi ügyirat került feldolgozásra, a rendezvényeken való aktív közreműködésük is hozzájárult programjaink sikeres megszervezése lebonyolításához!

Köszöntő

Szeretettel köszöntöm honlapunkon!

Visy László polgármester