DESIGNED BY JOOMLA2YOU

Elérhetőségeink

Ügyfélfogadás

Jegyzőkönyvek

Hírek

Isten éltesse az Édesanyákat!

Minden évben van egy kedves nap, amiről sohasem feledkezhetünk meg. Május első vasárnapján az édesanyákat ünnepeljük.
Anya, mama – ezek azok a csodálatos szavak, amit életünkben elsőként kimondunk. A gyermekek és a felnőttek szívében az édesanya különleges helyet foglal el. Ő az, aki számára kortól függetlenül mindig mi, a gyermekei vagyunk a legfontosabbak, Ő az, akivel örömünket, bánatunkat mindig megoszthatjuk, akiben mindig bízhatunk. Ő az a személy, aki minden körülmények között képes összetartani a családot, akinek jelenléte, gondoskodása, életünk fontos része, aki aggódik miattunk, aki őszintén örül sikereinknek, és akihez mindig visszatérhetünk.
Örkény István nagyon találóan fogalmazta meg az anyák szeretetét, amikor ezt írta: „Szeretetük átlát a hegyeken, hétmérföldes csizmával lépked a szeretetük, s egy léghajót elkormányoznak a szeretet erejével, ha rajta utazik a gyermekük.” Az édesanyák tápláló, vigyázó szeretete egy életen át végigkísér minden embert. Ez a szeretet az, amely nem szab feltételeket, nem követel, nem kételkedik. Ez a szeretet az, amely úgy tart meg magának, hogy közben el tud engedni.
Május első vasárnapján valamennyien, pár szál virággal a kezünkben álljunk oda édesanyánk elé, s egy öleléssel, néhány szívből jövő szóval mondjunk köszönetet mindazért, amit értünk tettek.
Anyák napja alkalmából, Rábapordány Község Képviselő-testülete nevében kívánok minden édesanyának hosszú, boldog életet. Kívánom, hogy gyermekeikben leljenek sok-sok örömet.

Visy László, Rábapordány polgármestere

Köszöntő

Szeretettel köszöntöm honlapunkon!

Visy László polgármester