DESIGNED BY JOOMLA2YOU

Elérhetőségeink

Ügyfélfogadás

Jegyzőkönyvek

Hírek

Babaköszöntő program Rábapordányban 2020. január 1-jétől

BABAKÖSZÖNTŐ PROGRAM 2020. JANUÁR 1-JÉTŐL RÁBAPORDÁNYBAN!

Az Önkormányzat természetbeni támogatásként BABAKELENGYE - CSOMAGGAL támogatja a fiatal családot, a csomag bodykat, kistakarót, babaápolási szereket és egyéb hasznos apróságokat tartalmaz. A kelengye csomagot a védőnő juttatja el a családoknak. A támogatást a gyermek születését követően 120 napon belül lehet igényelni. A babakelengye mellett SZÜLETÉSI TÁMOGATÁS, egyszeri 30.000,- Ft is kérhető az önkormányzattól. (A születési támogatás korábban is igénybe vehető volt településünkön.)

2020. évtől elindítjuk a ,,MINDEN SZÜLETENDŐ GYERMEKNEK ÜLTESSÜNK EGY FÁT" mozgalmat. Rábapordányban szeretnénk, ha a faültetési akció elérné, hogy a felnövendő nemzedék érzelmileg is kötődjön a fához és Rábapordányhoz. Fontos cél, hogy a gyermekek nemzettudata, szülőhelyük megbecsülése, szeretete erősödjön. Tavasszal és ősszel kerül sor a fák telepítésére. A fa ültetésénél kis tábla kerül elhelyezésre a baba nevével.

A megszületett gyermekek tiszteletére immáron harmadik éve GÓLYA kerül kihelyezésre az ingatlan elé, 2020. január 1-jétől BABAZÁSZLÓ is jelzi majd a legifjabb rábapordányi lakos megérkezését az Önkormányzati Hivatal épületén.

Köszöntő

Szeretettel köszöntöm honlapunkon!

Visy László polgármester