DESIGNED BY JOOMLA2YOU

Elérhetőségeink

Ügyfélfogadás

Jegyzőkönyvek

Hírek

Közlemény

 

Tisztelt Rábapordányi Lakosok!

Rábapordány Község Önkormányzata nevében tájékoztatom a lakosságot, hogy a kialakult helyzetben a következő intézkedések lépnek életbe:

- A meghirdetett iskolabezárással kapcsolatban holnaptól a digitális oktatás lép életbe! Rábapordány Község Önkormányzata a Digitális Jólét Programban használt digitális eszközöket (számítógépeket, laptopokat, tableteket) rendelkezésre bocsátja a gyermekek számára, a könyvtár nyitvatartását ehhez megfelelően igazítjuk!

A könyvtár nyitvatartása a rendelkezés visszavonásáig szünetel, a gyermekek számára lesz csak igénybevehető!

- A Rábapordányi Levendulakert Óvodában a holnapi naptól rendkívüli szünetet rendeltem el, DE KIZÁRÓLAG GYERMEKFELÜGYELETET továbbra is biztosítunk az intézményben.
Aki meg tudja oldani a gyermekek otthoni elhelyezését, KÉREM NE HOZZA ÓVODÁBA!
Aki kéri a felügyeletet, a gyermek számára biztosítjuk az étkeztetést is.
Az intézménybe külsős személy nem léphet, a gyermeket a bejárati ajtóban kell "átadni" az óvodapedagógusoknak.

A háziorvosi rendelés vonatkozásában is szükségesnek tartunk néhány gyakorlati óvintézkedést bevezetni. Ritkítjuk a váróterem ülőhelyeit, hogy biztosítsuk a várakozók közötti 1m távolságot. Megkérjük Önöket, ha túl sokan tartózkodnak a váróban, akkor várakozzanak kint az udvaron.
Fontos lenne, hogy jelen helyzetben a betegek, egyrészt ne terheljék túl feleslegesen a háziorvosi rendelést nem sürgős esetekkel, másrészt ezáltal ne tegyék ki magukat annak a veszélynek, hogy a váróteremben más betegségeket is elkapjanak betegtársaiktól.

A gyógyszertár korábban hozott intézkedésére is felhívnánk a figyelmet, mely szerint egyszerre csak egy beteg várakozzon a helyiségben.
A jövőben a doktor úr, igyekszik több hónapra is elegendő gyógyszert felírni, melyet akár telefonon is egyeztethetnek az asszisztenssel. A korábbi tájékoztatásnak megfelelően, felírási igazolás nélkül is kiválthatóak a hozzátartozó gyógyszerei. Az idősebb családtagok egészsége érdekében arra is felhívnánk a figyelmet, hogy a gyógyszer kiadható annak, aki megmondja a beteg TAJ számát, és saját személyazonosító adatait hitelt érdemlően igazolja.
 
Az Önkormányzati Hivatalban hétfőtől a személyes ügyfélfogadást korlátozzuk! Kérjük a Lakosságot, hogy SZEMÉLYESEN CSAK ÉS KIZÁRÓLAG HALASZTHATATLAN ügyeit intézze! Kollégáink telefonon (+3696/273-378), vagy e-mailen (hivatal @ rabapordany.hu) továbbra is elérhetők!

Minden előre meghirdetett rendezvény elmarad Rábapordányban, a Mozi, a könyvtár is zárva tart a rendelkezés visszavonásáig.

Kérem Önöket, hogy ebben a helyzetben fokozottan figyeljünk szeretteinkre, embertársainkra.

Együttműködésükben bízva:

Visy László
polgármester

 

Köszöntő

Szeretettel köszöntöm honlapunkon!

Visy László polgármester