DESIGNED BY JOOMLA2YOU

Elérhetőségeink

Ügyfélfogadás

Jegyzőkönyvek

Hírek

További intézkedések léptek életbe!

Tisztelt Lakosság!

Az elmúlt napok intézkedései, melyet kérünk mindenki részéről betartani:

- Figyelmeztető táblákat helyeztünk ki a
SPORTPARKNÁL,
AZ ISKOLA UDVARÁNÁL,
A JÁTSZÓTÉREN,
A SPORTPÁLYÁN,
hogy a koronajárvány miatt, a rendelkezés visszavonásáig
TILOS ezeken a helyeken tartózkodni!

- Felmértük a településen élő idősebb korosztályt, akik krízis esetén számíthatnak az Önkormányzatunk segítségére. A kör biztosan bővülni fog, amennyiben további intézkedések kerülnek bevezetésre. A holnapi napon tájékoztató levelet küldünk ki a részükre.
Önkormányzatunk segítséget nyújt az alábbi feladatok elvégzésében, melyben az önkormányzati dolgozóink szívesen és aktívan vesznek részt!
A 4 TERÜLET:
- BEVÁSÁRLÁS
- GYÓGYSZERKIVÁLTÁS
- POSTAI ÜGYEK INTÉZÉSE
- EBÉD BIZTOSÍTÁSA.

De igyekszünk minden lakossági megkeresésben közreműködni!

- Fokozottan fertőtlenítjük közintézményeinket!

- Holnaptól lehetőséget biztosítunk a DIÁKOK számára a digitális oktatásban! A könyvtárban - CSAK a diákoknak áll rendelkezésre - maximum 4 fő számára biztosítjuk egyszerre a digitális eszközöket, meghatározott ideig (óránként, másfél óránként)! Szükséges jelezni az igényeket az időbeosztás miatt!

- Továbbra is igény szerint minden óvodás és iskoláskorú számára biztosítjuk az egyszeri meleg étkezést. Reggel 8.30 óráig szükséges az Önkormányzaton jelezni. Éthordót (fertőtlenítve) a Konyhán szükséges leadni!

- Továbbra is igényelhető az óvodai gyermekfelügyelet, ahol problémát okoz a gyermek elhelyezése, jelezni szükséges az Óvodavezetőnél.
Az intézménybe külsős személy nem léphet, a gyermeket a bejárati ajtóban kell "átadni" az óvodapedagógusoknak.

- Minden rendezvényt határozatlan ideig felfüggesztünk (Jóga, Zumba, könyvtár, Mozi). A 2020. június 6-ára tervezett FALUNAP elmarad.

- A vásárok megtartása is határozatlan ideig felfüggesztésre kerültek!

- A családsegítő (Geréné Megyeri Zsuzsanna 0620/530-77-97), a falugazdász Káldy János (0670/436-26-87, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), az ügysegéd ügyfélfogadása határozatlan ideig szünetel. Telefonon, e-mailben elérhetők!

- A háziorvosi rendelés vonatkozásában is szükségesnek tartunk néhány gyakorlati óvintézkedést bevezetni. Ritkítjuk a váróterem ülőhelyeit, hogy biztosítsuk a várakozók közötti 1m távolságot. Megkérjük Önöket, ha túl sokan tartózkodnak a váróban, akkor várakozzanak kint az udvaron.
Fontos lenne, hogy jelen helyzetben a betegek, egyrészt ne terheljék túl feleslegesen a háziorvosi rendelést nem sürgős esetekkel, másrészt ezáltal ne tegyék ki magukat annak a veszélynek, hogy a váróteremben más betegségeket is elkapjanak betegtársaiktól.

- A gyógyszertár korábban hozott intézkedésére is felhívnánk a figyelmet, mely szerint egyszerre csak egy beteg várakozzon a helyiségben.
A jövőben a doktor úr, igyekszik több hónapra is elegendő gyógyszert felírni, melyet akár telefonon is egyeztethetnek az asszisztenssel. A korábbi tájékoztatásnak megfelelően, felírási igazolás nélkül is kiválthatóak a hozzátartozó gyógyszerei. Az idősebb családtagok egészsége érdekében arra is felhívnánk a figyelmet, hogy a gyógyszer kiadható annak, aki megmondja a beteg TAJ számát, és saját személyazonosító adatait hitelt érdemlően igazolja.

- A hivatalban személyesen továbbra is CSAK HALASZTHATATLAN ügyeit intézzék! Telefonon (96/273-378) vagy e-mailen (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) a kollégáink elérhetők!

A nap 24 órájában a polgármester elérhető, keressék bizalommal.
Visy László polgármester
Elérhetőségei:
0630/488-35-28 vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyomatékosan kérünk mindenkit, hogy csak szükséges esetben hagyják el otthonukat, a gyermekeket se engedjék ki az utcára! Két hét a betegség lappangási ideje, nem tudjuk, ki fertőződött már meg, ezért a személyes kapcsolatok kerülésével tudunk csak tenni annak érdekében, hogy a fertőzést elkerüljük. Az idősekre fokozottan figyeljünk! Kérjük, ha a környezetükben olyan egyedül élő idős emberről tudnak, aki nem érzi jól magát, jelezzék felénk!

Köszönjük együttműködésüket!

 

Köszöntő

Szeretettel köszöntöm honlapunkon!

Visy László polgármester