DESIGNED BY JOOMLA2YOU

Elérhetőségeink

Ügyfélfogadás

Jegyzőkönyvek

Hírek

Együttműködő magatartás - Köszönjük!

Tisztelt Lakosság!

Szeretnénk megköszönni a tegnapi napon tanúsított együttműködő magatartásukat! Az intézkedésben foglaltak szerint jártak el.
Rengeteg telefonhívás érkezett (érkezik) a rendelőbe, ezáltal a várakozási idő is kitolódott, de türelemmel várták ki a sorukat, az ajánlott távolság betartásával. Bizonyára ez a elkövetkező időszakban sem lesz másképp, türelmüket kérjük, Doktor Úr mindenkit el fog látni!
A lázas, köhögő betegeket kérjük továbbra is telefonon keressék Doktor urat, asszisztensünket, a szükséges intézkedés az ő esetükben is elvégzésre kerül.
A gyógyszertárban hozott intézkedések esetében is a pozitív hozzáállás és együttműködés volt tapasztalható!
Bízunk benne, hogy a későbbiekben is számíthatunk az Önök együttműködésére!
A mai naptól kértük a 70 év feletti időseket, hogy otthonaikat NE HAGYJÁK EL!
Az idősek elemi szükségleteinek ellátásában kérjük a hozzátartozók közreműködését! Önkormányzatunk dolgozói a mai napon már több idős mindennapi feladatainak elvégzésében vettek részt!
Köszönjük Doktor Úr, az asszisztens, a gyógyszertár dolgozói, az önkormányzat dolgozói türelmét, pozitív segítőkészségüket!
Nagy feladat és felelősség hárul ránk az elkövetkező időben, de az összhangolt, fegyelmezett, koordinált intézkedésekkel el fogjuk tudni látni feladatunkat!

Rábapordány Község Önkormányzata

U.i: Ne feledjék, aki teheti maradjon otthon!!!

 

Köszöntő

Szeretettel köszöntöm honlapunkon!

Visy László polgármester