DESIGNED BY JOOMLA2YOU

Elérhetőségeink

Ügyfélfogadás

Jegyzőkönyvek

Hírek

Újabb sikeres pályázat - Megújul az Önkormányzati Hivatal

Rábapordány Község Önkormányzata nyertes pályázatot nyújtott be az önkormányzati hivatal felújítása céljából. A Magyar Falu Program MFP-FHF/2020. számú pályázati felhíváson községünk pályázatát elfogadták, amelynek alapján 49.997.400,- Ft-ból községünk Önkormányzati Hivatalában történnek majd fejlesztések.

A beruházás valamennyiben indokolt a beavatkozás az energiafelhasználás korszerűtlensége és az elavult műszaki állapota miatt. Az ingatlan ilyen típusú korszerűsítése a nemzeti és helyi programokban, stratégiákban meghatározott célkitűzésekhez való hozzájárulás mellett a község önkormányzata gazdálkodásának racionalizálása, a költségek hosszú távú csökkentése miatt is szükségszerű.

A projekt során az Önkormányzati Hivatal épülete hőszigetelt nyílászárókat kap, korszerűsítik a fűtési rendszert, megújítják az épület elektromossági rendszerét. A rekonstrukció magába foglalja a tetőzet felújítását, fizikai akadálymentesítését is.
Az épület teljes belső felújítása is elvégzésre kerül, valamint új bútorzat kerül beszerzésre.

A projekt eredményeképpen csökken az önkormányzat üzemeltetési költsége, csökken a CO2 kibocsátás és a környezeti terhelés, mérséklődik a fosszilis energiafelhasználás, és javul az energiahatékonyság.

Köszönjük Magyarország Kormánya támogatását és köszönettel tartozunk Gyopáros Alpár, Rábapordány Község országgyűlési képviselőjének, a Magyar Falu Program kormánybiztosának közbenjárását, támogatását.

Köszöntő

Szeretettel köszöntöm honlapunkon!

Visy László polgármester