DESIGNED BY JOOMLA2YOU

Elérhetőségeink

Ügyfélfogadás

Jegyzőkönyvek

Hírek

50 éves házassági évfordulót köszöntöttünk

Pozsgai Béla és Kránicz Erzsébet Rábapordány Községben 1971. január 31-én kötöttek házasságot. Azóta eltelt két emberöltő, jóval-rosszal, egészséggel és betegséggel, Örömmel-ünnepekkel bizony sokszor szomorúsággal is, de a fogadalmukhoz híven kitartottak egymás mellett, pedig nem könnyű évtizedek állnak mögöttük.
Az engedelmes élet eredménye ez az erős pecsét lett az, mely együtt tartott két embert; erős, melyet a szerelem és szeretet sűrű szövedéke hozott létre és alkot máig is. Szövedéket, melyet az egymás mellett megélt napok gondosan lerakott szálai tartanak össze. Így lett az Önök életközössége családdá. És így lett az Önök élete egy test és egy lélek! Telve gazdag áldásokkal, fél évszázad megérlelt gyümölcseivel, szép és megszépült emlékek sorával, és a legfontosabbal, a szeretettel.
Rábapordányban hagyomány az 50. házassági évfordulójukat ünneplők köszöntése. Egy olyan hagyomány, amellyel településünk elismeri és megköszöni, hogy itt kötöttek házasságot és napjainkban is együtt élnek.
Rábapordány Község minden lakosa nevében szívből gratulálunk, jó egészséget és sok boldogságot, örömet kívánunk Béla bácsinak és Erzsi néninek!

Köszöntő

Szeretettel köszöntöm honlapunkon!

Visy László polgármester