DESIGNED BY JOOMLA2YOU

Elérhetőségeink

Ügyfélfogadás

Jegyzőkönyvek

Cégek, vállalkozások

Mészáros Sándor Egyéni Vállalkozó

1993 őszén régi álmom vált valóra, amikor megnyitottam saját húsipari vállalkozásomat szülőfalumban, Rábapordányban. A hentes és mészáros szakmában, illetve a kereskedelemben szerzett több éves tapasztalatom sokat segített az induláskor. Egy olyan vállalkozást szerettem volna felhúzni, ahol nyomon tudom követni, ellenőrizhetem egy termék útját, amíg eljut a vásárlóig. Ezért volt fontos számomra, hogy vágással, a húsok feldolgozásával és értékesítésével is foglalkozzunk. E három fő tevékenység adja mai napig cégünk profilját.

Egy-egy termék előállításakor nagy hangsúlyt fektetek a minőségre és arra, hogy megőrizzem a házias jellegű, hagyományos ízvilágot. Vágás: A Rábapordány Mezőgazdasági Zrt. tulajdonában lévő vágóhidat bérlem, és kettő munkatársunk közreműködésével a vágási folyamatokat ott végezzük. A Rábapordányi Mezőgazdasági Zrt. által tenyésztett sertések kerülnek levágásra. A telep rendszeres állatorvosi ellenőrzés és felügyelet alatt működik. A vágóhíd HACCP tanúsítványokkal rendelkezik. A telep sertés-törzsállománya jó minőségű állatokból áll. A vágóhídról történő elszállítást szintén a vállalkozásunk oldja meg ÁNTSZ által engedélyezett dokumentációkkal rendelkező hűtős gépkocsikon. Húsfeldolgozás, darabolás: A félsertések a rábapordányi feldolgozó üzembe kerülnek, ahol megtörténik a feldolgozásuk, darabolásuk. Jelenleg kb. huszonöt-fajta hentesáru (vörösáruk, felvágottak, főtt, füstölt áruk… stb.) gyártásával foglalkozunk. A házias, tájjellegű ízek – melyeket kínálunk – a környéken nagy népszerűségnek örvendenek, és a „Mészáros- hús” néven váltak ismertté.

A termékeink iránt támasztott kitartó és szűnni nem akaró igény, valamint az érdeklődés folyamatos növekedése indított minket arra, hogy feldolgozó üzemünket is a folyamatos fejlesztés, fejlődés, szépülés jellemezze. Ez az idők során területi növekedést is jelentett ugyanúgy, mint a gépállomány korszerűsítését, nem beszélve a foglalkoztatottak számáról jelenleg 25 fő alkalmazottal dolgozunk. A húsfeldolgozó üzemünkben történik a félsertések feldarabolása, amiből kiszolgáljuk a közületeket, és az általunk működtetett mintaboltokat.

Nagy- és kiskereskedelmi értékesítés Vállalkozásunk minőségi termékek előállítására törekszik, hogy a fogyasztók igényeit a legmagasabb szinten elégítse ki a Mészáros – hús termékeivel. Első mintaboltunkat Rábapordányban, majd nem sokakkal később Szanyban nyitottuk meg. Jelenleg hét mintaboltot üzemeltetünk, Rábapordány, Mosonmagyaróvár, Győr, Kóny, Szil, Szany és Csornán találhatóak meg amely 90%-ban saját termékeinket kínálja a vásárlóknak... A húsüzem és a boltok is jól felszereltek, ellátottak, a technológiai feltételek jól kiépítettek. Eszközeink működőképesek, jól karbantartottak.

Mészáros Húsfeldolgozó hivatalos honlapja

Köszöntő

Szeretettel köszöntöm honlapunkon!

Visy László polgármester