DESIGNED BY JOOMLA2YOU

Elérhetőségeink

Ügyfélfogadás

Jegyzőkönyvek

Hírek

Polgármesteri tájékoztató 2.

Polgármesteri tájékoztató
2020. március 24. 15.30

1. A mai napig nincs Rábapordányban nyilvántartott fertőzött koronavírusos beteg.
2. A háziorvos beteglátogatása bizonytalan ideig elmarad, beteg ellátása előre egyeztetett időpontban várakoztatással történik.
3. Április 15-étől a bankkártyás fizetésnél a PIN kódot nem igénylő tranzakciók felső határösszege 15.000 Ft-ra emelkedett.
4. Ha lejárna, vagy módosulna a GYET, GYED, GYES jogosultsága, a vészhelyzet fennállásáig meghosszabbodik az ellátás.
5. Felfüggesztik a kilakoltatásokat, gépjárművek lefoglalását, ingatlanok kiürítését, ingatlanok árverezését. A vészhelyzet megszűnését követő 15. naptól folytatható.
6. Adóhatósági végrehajtásokat felfüggesztik!
7. KATA adózói kapnak további járulékfizetési kedvezményt 2020. június 30-ig.
8. Kérem, a 65 év feletti, vagy krónikus beteg lakosainkat, hogy saját érdekükben, hogy NE HAGYJÁK EL OTTHONUKAT! Amennyiben nincs olyan hozzátartozójuk, szomszédjuk, aki a napi élelmiszer beszerzésben, gyógyszer kiváltásában, ebéd biztosításában, postai ügyek intézésben segítséget tud nyújtani, jelentkezzenek a lenti elérhetőségek valamelyikén.
Email cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy munkaidőben a 06/96/273-378, +36-30-488-3528 telefonszámokon.
9. Mossanak sűrűn kezet vagy használjanak kézfertőtlenítőt! Szellőztessenek gyakran! Ha tudnak, fizessenek bankkártyával!
10. Az óvodások, iskolások számára továbbra is biztosított az egyszeri meleg étel, az igényt jelezni szükséges reggelente 8.30-ig az Önkormányzatunk felé.
11. Az iskolások számára továbbra is biztosítjuk a DJP eszközöket (számítógépeket, tableteket, laptopokat) a digitális tanuláshoz.

Az érdemi változásárokról minden esetben tájékoztatjuk a lakosságot!

Visy László
polgármester

Köszöntő

Szeretettel köszöntöm honlapunkon!

Visy László polgármester