DESIGNED BY JOOMLA2YOU

Elérhetőségeink

Ügyfélfogadás

Jegyzőkönyvek

Hírek

Köszönjük fegyelmezett együttműködésüket!

Tisztelt Rábapordányi Lakosság!

Az elmúlt hetekben számos intézkedést hajtott végre a Kormány és Önkormányzatunk is, amelyről a helyben szokásos módon igyekeztünk minden Rábapordányban élő lakost tájékoztatni, nyomtatott illetve elektronikus formában is.

Az elmúlt hét tapasztalatai alapján elmondható, hogy mindenki igyekszik betartani a Kormány és Önkormányzatunk által elrendelt intézkedéseket.
Láthatóan kevesen közlekednek az utakon, lényegesen kevesebben és kevesebbszer járnak boltba vásárolni, postára ügyet intézni, gyógyszertárba a gyógyszereket kiváltani, stb.

Mindannyian próbálunk egymásnak segíteni ebben a nehéz időszakban és önkormányzatunk dolgozói is folyamatosan az Önök segítségére vannak. MI, a továbbiakban is KÉSZEN ÁLLUNK, HOGY SEGÍTHESSÜNK!

Egyre többen veszik igénybe az önkormányzat segítségét a receptek megiratásában, kiváltásában, bevásárlásokban és a postai ügyek intézésében. Eddig közel 50 család mindennapi szükségleteinek az ellátásában vettünk részt.

Kérésem volt a polgárőrség felé, hogy ne csak az esti, éjszakai, hanem a napközbeni járőrőzéseket is sűrítsék biztonságunk védelmének érdekében.
Csalók esetén keressenek bennünket bizalommal:
Visy László polgármester 0630/488-35-28
Kovács Attila polgárőr elnök 0630/767-02-46 vagy
Szürné Nagy Anett 0630/830-64-98.

Jó egészséget kívánok Önöknek és köszönöm hálás és fegyelmezett együttműködésüket! Erre van most szükség!
Vigyázzunk magunkra!
Vigyázzunk és figyeljünk egymásra!

Visy László
polgármester

Köszöntő

Szeretettel köszöntöm honlapunkon!

Visy László polgármester