DESIGNED BY JOOMLA2YOU

Elérhetőségeink

Ügyfélfogadás

Jegyzőkönyvek

Hírek

Mozgásélmény szenioroknak

Magyar Szabadidősport Szövetség tájékoztatója szeniorok részére

A Mozgásélmény szenioroknak elnevezésű programsorozat célja, hogy online videósorozat formájában segítséget nyújtson a szenior korosztálynak a biztonságos otthoni sportolásban és a számukra teljesíthető gyakorlatok elvégzésében. Célunk, a régebb óta fiatal korosztály mozgásra ösztönzése, online elérhető videók segítségével.

Tartalmaink előállításában olyan szakértő oktatóink nyújtanak segítséget, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek a szenior korosztály edzésben tartásával kapcsolatban. Azok számára, akik részt vettek már a Magyar Szabadidősport Szövetség programjain az oktatók ismerősek lehetnek. A Szépkorúak Sportfesztiválján évről évre lelkesen tartanak foglalkozásokat a szenior résztvevők számára, bátorítva és buzdítva őket a rendszeres testmozgásra.

Változatos órákkal, -kiemelten ügyelve a bemelegítés és a levezetésre- igyekszünk mozgással örömöt, fittséget és rendszert csempészni a hétköznapokba.

A mozgásórák fix időpontban érhetőek el honlapunkon, melyeken a részvétel ingyenes. Reggelente átmozgató, délutánonként pedig tematikus videókat teszünk közzé. A hangulat fokozása érdekében megtalálhatóak a repertoárban táncos és más egyéb izgalmas foglalkozások is.

A programban való részvétellel kapcsolatban könnyű eligazodást az órarendben megtalálható információk segítik. Az órákkal kapcsolatos részletes leírásban megtalálható minden fontos tudnivaló (oktató, óra típus és szint, szükséges eszköz az órákhoz).

https://masport.hu/mozgaselmeny-szenioroknak/

Köszöntő

Szeretettel köszöntöm honlapunkon!

Visy László polgármester