DESIGNED BY JOOMLA2YOU

Elérhetőségeink

Ügyfélfogadás

Jegyzőkönyvek

Civilek szervezetek

Civilek Rábapordányért Mozgalom

Vezető neve: Horváth Gézáné

Cím: 9146 Rábapordány, Kossuth u. 5/A

E-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefonszám: +36 30 288 17 01

Személyi jövedelemadó 1%-hoz adószám:

 

„Az ország felemelését csak a civil társadalom erősítésén, kiművelésén, befolyásának szervezésén keresztül lehet megvalósítani.”

gróf Széchenyi István

 

A Civilek Rábapordányért Mozgalmat /CRM/ az alapító tagok, azzal a céllal hozták létre 2014. június 23-án, hogy Rábapordány széleskörű fejlődését előmozdítsák, a településért tenni akaró embereket összefogják.  A civil együttműködés célja a Rábaköz, ezen belül Rábapordány hagyományainak a megőrzése, múltjának, kulturális-, természeti- és gazdasági értékeinek a feltárása és Rábapordány gazdasági- és társadalmi fejlődésének segítése. A civilek a falu jelenlegi és elszármazott lakóit, az itt élő külföldi állampolgárokat, illetve a testvértelepüléseket összefogva kívánnak hozzájárulni mindnyájuk anyagi és szellemi gyarapodásához.

A CRM tevékenységi területei:

  • Rábapordány környezetének szebbé tétele
  • Helyi kulturális élet szervezése
  • A térség gazdasági lehetőségeinek feltárása

A CRM feladatai:

  • Védi és gyarapítja Rábapordány zöldterületeit, segíti a település szebbé tételét, a környezet védelmét.
  • A község fejlesztésében, szépítésében tenni akaró erőket összefogja.
  • Részt kíván venni a település jövőjét meghatározó döntésekben, véleményt nyilvánít minden olyan kérdésben, amely a helyi közéletet érinti, az itt lakók mindennapjait befolyásolja.
  • Szervezi a helyi kulturális életet, programokat, előadásokat.
  • Rábapordány történetének, hagyományainak felkutatásában, megőrzésében aktívan részt vesz.
  • Sajátos eszközeivel ápolja a község nemzetközi kapcsolatait, különösen a testvértelepülések lakóival, feleleveníti a Rábapordányból elszármazottakkal is a kapcsolatot.
  • A térség gazdasági lehetőségeinek feltárásával, elősegíti a helyi vállalkozások tevékenységét, segíti a lakosságot a kézműves, helyi termékek készítésében, piacra jutásában.

 

A Civilek Rábapordányért Mozgalom tagja lehet minden magyar és nem magyar állampolgárságú természetes személy, aki a belépési nyilatkozatot aláírja és ezzel elfogadja a CRM céljait, törekvéseit.

 

Civilek Rábapordányért Mozgalom

9146 Rábapordány,Kossuth Lajos u. 5/A

E-mail:Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Elnök: Horváth Gézáné

Tel.: 30/288-1701

 

 

 

 

Köszöntő

Szeretettel köszöntöm honlapunkon!

Visy László polgármester