DESIGNED BY JOOMLA2YOU

Elérhetőségeink

Ügyfélfogadás

Jegyzőkönyvek

Civilek szervezetek

Kéknefelejcs Nyugdíjas Klub

Vezető neve: Pénzes Imréné

Cím: 9146 Rábapordány, Gévay Wolff Lajos u. 28.

E-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefonszám: +36 96 273 548

Személyi jövedelemadó 1%-hoz adószám:

 

 

A nyugdíjas Klub 1997-ben alakult, az Önkormányzat és dr. Balogh Károlyné segítségével. A klub alakulása nagy előrelépés volt a falu életében. Jelenleg 25 főt tartunk nyilván. Az Önkormányzat biztosította azt a helyet, ahol a klubba jelentkezők találkozni tudtak. Ez óriási segítségnek számított. Az Önkormányzat segített abban is, hogy a klub megújulhasson, még szebb körülmények között tudjunk találkozni és a munkánkat folytatni. Köszönjük az Önkormányzat folyamatos támogatását.

A klub létrehozásának legfőbb szempontja az volt, hogy az időseket összehozza, az emberi kapcsolatokat ápolja, lehetőséget biztosítson összejövetelekre, beszélgetésekre, szórakozásra. Minden hét csütörtök napján találkozunk és beszéljük meg az éppen aktuális feladatokat, vagy csak beszélgetünk, mesélünk családunkról, mindennapi életünkről.

Megemlékezünk minden nagy ünnepről, legyen az Nőnap, Húsvét, Mikulás vagy Karácsony. Soha nem felejtjük el a születésnapokat, névnapokat és a kerek házassági évfordulókat sem. Ezeken a jeles ünnepeken kis ajándékkal kedveskedünk az éppen akkori ünnepeltnek, ünnepelteknek. A havi tagdíj az, amiből kirándulásokat, kulturális programokat szervezünk.

Részt vettünk nóta versenyeken, ahol, ha helyezést nem is értünk el, megtapasztalhattuk a versenyzés hangulatát, izgalmát. Rendszeresen találkozunk a szomszédos falukban működő nyugdíjasokkal is. Beszélgetős, vacsorázós estéket szervezünk, információt cserélünk egymás klubjának, falujának életéről, így bővítve látókörünket. A kirándulások helyszínéről mindig közösen hozzuk meg a döntésünket.

Nagyon sok szép helyet bejártunk, ismertünk meg a klub segítségével. Maroknyi csapatunk lelkesen veszi ki részét a Rábapordány közéletéből is. Igyekszünk minden programban részt venni, műsorainkkal emelni a színvonalas falunapi programot, az ünnepségeket, megemlékezéseket. Nagyon kevesen vagyunk, de úgy gondoljuk, hogy klubunk erősíti a falu előrelépését, az emberek kapcsolatait.

 

Pénzes Imréné klubvezető

Köszöntő

Szeretettel köszöntöm honlapunkon!

Visy László polgármester